Opravdu v bavlnce s ORGANYC

Značky, které na stránkách BioBoutique najdete, tu jsou proto, že jsme si je oblíbili a jsme rádi, že je můžeme poslat i k Vám domů.

Jedním z našich miláčků je Organyc. Hypoalergenní řada výrobků pro dámskou a dětskou hygienu a kosmetickou péči z bio bavlny. Za značkou stojí italská rodinná firma Corman, kterou založil Corrado Mantovani v roce 1947 a dnes je vedena další generací. Má za sebou nejen zkušenosti, ale i lidi, kteří vnášejí opravdovost i do světa businessu.

Organyc tedy rozhodně není na trhu nováčkem. Naopak, je průkopníkem. Opírá se o více než 70letou zkušenost společnosti, která na trh přivedla dámské hygienické potřeby v bio kvalitě. Za pomoci lékařů, vědců a zákaznic je vyvíjela a testovala a neustále je zdokonaluje. Dnes najdete Organyc ve více než 25 zemích světa.

Pro společnost Corman je důležitá transparentnost, férovost, etika a respekt. Nesází na velkou reklamu, její síla spočívá v kvalitních produktech. Raději než do reklamy investuje třeba do podpory žen v Africe, které na farmách sbírají bio bavlnu a celkově se věnuje problematice postavení žen ve společnosti. Ve své továrně v Miláně používá solární a vodní energii. Výrobky nejsou testovány na zvířatech, ani při výrobě nejsou používány žádné živočišné složky.

Firma si zakládá na tom, aby produkty byly nejen vysoce kvalitní a hypoalergenní, ale zároveň v maximálním souladu s přírodou a neustále pracuje na jejich vylepšování. Celá řada pravidelně prochází přísným testováním a výrobky jsou držitelem certifikací ICEA, GOTS.

Organyc je mimořádný svou kvalitou, což můžete pocítit na vlastní kůži. Například dámské vložky Organyc jsou i v rámci bio segmentu jedinečné tím, že bio bavlnu neobsahuje pouze jejich povrchová vrstva, ale i jejich jádro, což je na trhu unikátní. To zaručuje vysokou absorpční schopnost a také to, že vložka neobsahuje žádné dráždivé látky. Žádné plasty, žádné parfémy, chlór, ani jiné nežádoucí látky. Obalová část je tvořena materiálem z kukuřičného škrobu. Vložky Organyc jsou tedy plně rozložitelné, včetně jednotlivých obalů a samotné krabičky.

Na našem e-shopu máte k dispozici celou produktovou řadu Organyc, která je jedinečná svou rozmanitostí a komplexností. Myslí i na maminky s dětmi či na ženy po gynekologických zákrocích. Najdete je zde: https://www.bioboutique.cz/hygienicke-potreby/ 

Kvalita, funkčnost a ohleduplnost ke zdraví a životnímu prostředí - to je Organyc.

Více není třeba dodávat, vyzkoušet si ho můžete na vlastní kůži. S Organyc se nebudete cítit „jako v bavlnce“... s Organyc budete v bavlnce! 

ENG_Facebook_Cover