Kosmetika jako dárek aneb jak vybrat ten pravý produkt?

Kosmetika jako dárek? Jak vybrat ten správný kosmetický produkt, aby udělal opravdu radost a splnil očekávání?

Kosmetika patří mezi evergreeny mezi dárky. Někdy však stojíme trochu bezradně před regálem, nebo sedíme před obrazovkou a nevíme, co z té záplavy zázračných kelímků vybrat. Někdy můžete mít to štěstí, že Vám budoucí obdarovaný usnadní práci a někde nějak nenápadně sdělí přesnou značku či odstín. Pak to máte docela jednoduché. Když se však nápověda nekoná, tak Vám zkusíme poradit my.

První rozhodnutí, které při výběru kosmetiky jako dárku musíte udělat, je, zda budete vybírat pleťovou, nebo dekorativní kosmetiku? Pak se rozhodujeme o kvalitě, ceně, složení atd. Je toho na první pohled hodně, ale dá se to velmi dobře zvládnout. Navíc budete-li dárek vybírat na BioBoutique.cz, pak věřte, že vybíráte z těch nejlepších, a hlavně nejčistších kosmetických značek na trhu. 

Dekorativní kosmetika

Crumbled Rose Creative

S bio dekorativní kosmetikou Zuii dáváte krásu barev, ale i přírody, květin a té nejvyšší kvality, co se na trhu s dekorativní kosmetikou jak konvenční, tak bio, dá vůbec najít. Základem všech výrobků Zuii jsou bio květiny – rozemleté sušené květiny v pudrech, očních stínech, tvářenkách, nebo oleje a šťávy ve rtěnkách, lescích, make-upech či řasenkách.

Téměř každá žena používá řasenku, tužku na obočí a lesk na rty. V každé z těchto kategorií můžete vybírat z mnoha barevných variant. Černá řasenka samozřejmě patří mezi naprostý základ, ale i jejich barevné varianty jsou velmi efektní a pro tzv. přirozený look ty pravé.

Při výběru lesků na rty, tekutých či klasických rtěnek se řiďte odstíny, které obdarovaná žena již používá. Jemné až průsvitné lesky udělají radost vždy, protože se dají použít samostatně, nebo kombinovat se sytější barvou rtěnky, které dodají lesk a hloubku. Mezi takové odstíny lesků patří Jasmin, See Shell a Tulip. Mezi krásné a zároveň neutrální odstíny rtěnek, které padnou každé ženě, jsou např. Charm z řady Lux, odstín Lux nebo Perfume z řady tekutých rtěnek.

Zuii sypké rozjasňovače patří mezi kousky s mnohostranným využitím na oči, tváře, do dekoltu. Fantazii se zde meze nekladou a každá žena najde ten svůj způsob, kde tuto blyštivou nádheru plnou květin využije. Navíc za sebe mám pocit, že se snad jedná o bezedný kelímek, protože mám tento zázrak již několik let a stále je čím se líčit ????.  

Pudrové rozjasňovače a bronzry patří mezi univerzální a zároveň velmi efektní líčidla. Dají se použít v létě na opálenou pleť, efektní večerní líčení nebo jen zvýraznění partií obličeje při denním líčení. Jejich využití je jen na fantazii ženy – tváře, dekolt, oči.

Pokud víte, že obdarovaná ráda používá make-up nebo pudr a neznáte přesný odstín, pak volte transparentní sypký pudr z řady Lux. Jedná se o naprosto jemný a okouzlující pudr, který pleť každé ženy doslova pohladí. Uvnitř jsou kousky sušených poupat růže damašské, které pudru dodávají nádhernou jemnou vůni a zároveň brání nasávání vlhkosti do pudru.
Zuii bio bezbarvý primer je naprostý unikát na poli bio kosmetiky. Unikátní podkladová báze v bio kvalitě pod jakýkoli make-up nebo pudr je naše "must have".

Samoopalovací kosmetika

Zde je výběr určitě jednodušší a dle našich zkušeností se trefíte vždy.

Tělové samoopalovací mléko Zuii je opravdová tutovka. Při pravidelném používání získá pokožka během několika dní krásnou přirozenou barvu letního opálení. Zároveň díky unikátnímu složení bude pečlivě hydratovaná a vyživená. Speciální samoopalovací voda nebo mléko na obličej plní i funkci pěstící, takže rovnou dvojnásobná radost.
Rozjasňující tónovací krém ve třech odstínech pleť díky jemným třpytkám rozsvítí a projasní. Použití na obličej, dekolt, paže i nohy. Prostě kdekoli se chce žena blýskat. 

_MG_6780

Pleťová kosmetika

Pleťová nebo také pěstící kosmetika má většinou řady na odlíčení, pleťové masky, denní a noční péči. Můžete se setkat se speciální péčí, séry a dalšími vychytávkami.

Pro vybrání správné pleťové kosmetiky je velmi dobré znát druh pleti, pro kterou kosmetiku vybíráte. Zda se jedná o mladou či zralou pleť, mastnou, suchou, citlivou. Nápovědu hledejte v koupelně v nápisech používaných přípravků.

Odlíčení

Každá pleť potřebuje být správně, a hlavně pečlivě umytá a odlíčená. To zaručí, že následná péče, kterou pleti dopřejeme bude aplikována na úrodnou půdu a vstřebá maximum účinných látek. U značky Yage doporučujeme volit přípravky 0, 1 a 3. 0 - odličovací olej volte určitě pro ženy, které se kompletně líčí make-upem či pudrem, v kombinací s číslem 1 pleťovým mycím gelem a číslem 3 balančním tonerem připravíte naprosto kompletní vysoce účinný a krásný dárek.
Pro ženy, které se líčí méně, jen řasenka a například lesk na rty, můžete zvolit kombinaci 1 a 3.

„Must have“ je pak Yage č. 4 hydratační esence, která do 30 min. vypne, efektivně hydratuje a projasní pleť. Je možné ji použít pod kterýkoli pleťový krém i přes, pokud pleť potřebuje rychlou vzpruhu. Esence je vhodná pro všechny druhy pleti.

Při výběru pěstící péče se pak řiďte rozdělením do kategorií druhů pleti (citlivá, normální, zralá, problematická).

Věřím, že jsme Vám alespoň trochu pomohli rozklíčovat, jak vybrat ten správný dárek v podobě kosmetiky. Ale buďte si jisti, že každý dárek vybraný s láskou je ten pravý.

Krásný adventní čas, hodně zdraví a pohody přeje za tým BioBoutique

Dita Lyner