Olej na vlasy SU HAIR – bezkonkurenční „hnojivo“ na vlasy

Každý výrobek, který najdete na našem e-shopu, testujeme sami na sobě i na svém okolí. Bylo tomu tak i v případě oleje na vlasy značky SU HAIR, který jsme po testování jednoznačně označili za kouzelný lektvar a hnojivo na vlasy.

Tento olej jsme testovali 4 měsíce, abychom mohli získat opravdu relevantní informace při jeho dlouhodobém používání. Já osobně jsem ho používala jako noční „masku“. A o své zkušenosti jsem se rozhodla s Vámi podělit, protože je dle mého názoru naprosto úžasný.

Jak jsem testovala

První 2 měsíce jsem olej používala 1x týdně. Večer jsem nanesla vždy několik kapek na 4 místa hlavy ke kořínkům vlasů a dobře promasírovala. Dala si na polštář ručník a šla spát. Ráno jsem si vlasy umyla tuhým šamponem SU HAIR a upravila, jak jsem zvyklá.

Již po prvních týdnech bylo vidět, že vlasy byly lesklejší, mnohem méně se třepily i mastily. U kadeřnice jsem najednou zjistila, že mi vlasy narostly mnohem více než běžně. Ano, vlasy mi po oleji rychleji rostou, a také přestaly padat. To mě překvapilo snad ještě víc. Za pár měsíců mi vlasy zhoustly, že kadeřnice na jejich úpravu potřebuje delší čas 😊. To celé po cca 4 měsících pravidelného používání oleje na vlasy SU HAIR.

66112874-A4AA-4C78-A807-9D3C57AEFD06_400x

Nyní si kůru dělám po 2-3 týdnech nebo dle potřeby. Olej jsem si vezla i k moři a ráno vetřela pár kapek do vlasů a konečků před odchodem na pláž. Díky tomuto ošetření vlasy mnohem méně trpěly od slunce i slané vody. Vůbec jsem nezaznamenala, že by se jejich kvalita zhoršila, jak tomu bylo v jiných letech.

Pro sebe jsem si tento olej nazvala zázračným lektvarem pro své vlasy.

Co v sobě olej na vlasy SU HAIR ukrývá?

Jeho jedinečné a čisté složení je opravdu kouzelné. Základ tvoří dva bio oleje, arganový a ze semen brokolice. Oba jsou vysoce vyživující s velkou spoustou vitamínů a prospěšných látek. Chrání před UV zářením, dodávají vitamíny A, B, C, K. Dále obsahují kyseliny olejovou, linoleovou, palmitovou a stearovou. O prospěšných účincích arganového oleje, nazývaného tekutým zlatem, bylo napsáno opravdu mnoho. Jde o jednu z nejlepších základních a univerzálních surovin pro kosmetiku. Jeho použití je naprosto všestranné a právě v tomto přípravku spolu s olejem z brokolice oba zajišťují opravdové výsledky.

Vyzkoušela jsem mnoho různých přípravků na vlasy, na podporu jejich růstu i proti padání vlasů. Až tento opravdu funguje. Toto potvrzují i další „testerky“ s opravdu dlouhými vlasy.

A pro všechny s vlnitými vlasy. Vězte, že tento olej velmi pomůže k jejich zkrocení, vlasy jsou po jeho použití hebké, dobře se rozčesávají, nelétají a samozřejmě se méně třepí jejich konečky.

SU HAIRCARE Generell

Shrnuto, podtrženo

Osobně tomuto výrobku dávám 150 % 😊. Je opravdu funkční a s výsledky jsme byly všechny spokojené. Navíc velikost balení 50 ml opravdu vydrží, já mám stále původní (délka vlasů – mikádo). Pokud máte vlasy do pasu, samozřejmě spotřebujete více než já, ale i tak si budete s výsledkem libovat.

Olej na vlasy SU HAIR je prostě výhra a my ho můžeme určitě doporučit.

Krásné vlasy přeje

Dita Lyner

Zakladatelka BioBoutique